субота, 17 січня 2009 15:06

Ющенко відправив на газовий саміт до Москви свого представника

Уповноважений Президента України з міжнародних питань енергетичної безпеки Богдан Соколовський за дорученням глави держави Віктора Ющенка у складі української делегації бере участь у Московській міжнародній конференції глав держав та урядів з питання постачання російського газу споживачам в Європі.

Про це повідомили у прес-службі Президента України.

При цьому у прес-службі наголосили, що позиція України залишається незмінною.

У "газовому" форумі в Москві також візьме участь прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко. Крім того, у столиці Росії вона проведе зустріч з главою уряду Російської Федерації Володимиром Путіним, а також зустрінеться з міністром фінансів Російської Федерації Олексієм Кудріним.

Провести у Москві саміт країн-споживачів російського газу запропонував Президент Росії Дмитро Медведєв.

У Кремль запрошені керівники держав Європи та інших країн, що купують російський газ. Зокрема, вже відомо, що в саміті візьмуть участь єврокомісар з енергетики Андріс Пібалгс, міністр енергетики головуючої в ЄС Чехії Мартін Ріман, прем`єр-міністр Молдови Зінаїда Гречана, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко відправив на газовий саміт до Москви свого представника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі