неділя, 20 січня 2008 13:43

Ющенко відмовився від пропозиції захищати його бронетранспортерами

Ющенко відмовився від пропозиції захищати його бронетранспортерами

Міністр оборони Юрій Єхануров спростовує інформацію про передачу окремого полку президента України зі складу Збройних Сил до Управління держохорони.

Єхануров розповів, що після його призначення главою оборонного відомства в міністерстві була розглянута пропозиція УДО про можливість передачі президентського полку у безпосереднє підпорядкування управлінню держохорони.

Міністр наголосив, що про підсумки розгляду цього питання він особисто поінформував президента на своїй першій доповіді два тижні тому, зазначивши при цьому, що Віктор Ющенко з великим здивуванням вислухав його і наказав припинити навіть будь-які розмови навколо цього питання.

"Президент наголосив, що Окремий полк президента України структурно входить до складу Збройних Сил України і залишатиметься тут і надалі", - цитує Єханурова прес-служба міністерства.

Крім того, міністр наголосив, що з його точки зору – це питання вже давно вичерпане, а спроби його політизувати вважає неприйнятними для політиків та фахівців, що, принаймні публічно, переймаються питаннями реформування Збройних сил.

Як повідомлялося, про підпорядкування президентського полку Управлінню держохорони напередодні заявив глава комітету парламенту з питань національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко відмовився від пропозиції захищати його бронетранспортерами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі