вівторок, 19 лютого 2008 13:46

Ющенко відмовив Луценку в проханні залишити головного даїшника

Президент України Віктор Ющенко наполягає на необхідності змін у керівництві ДАІ України. Про це Ющенко заявив сьогодні у Дніпропетровську, відповідаючи на запитання журналістів.

"Якщо мати керовану законом та правилами ДАІ, необхідно змінювати її керівників, в тому числі підрозділу "Кобра". Я переконаний, що тут не повинно бути компромісів", - підкреслив Президент України.

За його словами, система ДАІ повинна оновитися, сюди мають бути приведені люди, які розуміють свій особливий статус – "люди зі зброєю, організовані та чесні".

Учора, 18 лютого, Президент зобов`язав начальника Державного департаменту ДАІ МВС України Сергія Коломійця, начальника спецпідрозділу ДАІ "Кобра" і його заступника написати заяви про звільнення з посад.

Про це він заявив на колегії МВС України після того, як голова Верховної Ради Арсеній Яценюк розповів про один з випадків на дорозі, свідком якого він став особисто.

Разом з тим міністр внутрішніх справ Юрій Луценко попросив Президента не поспішати зі звільненням начальника департаменту ДАІ МВС України Коломійця у зв"язку з тим, що останній докладав максимум зусиль для покращення безпеки на дорогах України, пишке УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко відмовив Луценку в проханні залишити головного даїшника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі