пʼятниця, 04 липня 2008 08:49

Ющенко відкриє прикордонну заставу на Зміїному

Президент України Віктор Ющенко під час відвідання острова Зміїний у п"ятницю урочисто відкриє нове містечко прикордонної застави "Острів Зміїний".

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби в четвер.

Наразі окрім прикордонників на острові працюють співробітники Держгідрографії, Укрпошти, будівельних організацій (близько 90 осіб).

У селищі Білому функціонують банківське та поштове відділення, медичний пункт, музей і магазин, а також створені необхідні запаси й налагоджена система постачання продовольства та матеріальних ресурсів.

Під час облаштування містечка на острів було доставлено близько 2,5 тисяч тонн будматеріалів і устаткування. У містечку обладнані сучасний офіс із телефонним, супутниковим та радіозв"язком, а також побудовані: житловий будинок, пральня, продовольчий і речовий склади, теплиця, спортивний і ритуальний майданчики та лазня.

На заставі встановлені головні та резервні дизельні генератори, резервуари для зберігання води й устаткування біологічного очищення стічних вод, пише Інтерфакс-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко відкриє прикордонну заставу на Зміїному». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі