понеділок, 12 березня 2007 20:43

Ющенко відкликав з парламенту кандидатуру Короля

Президент України Віктор Ющенко звернувся до Верховної Ради з листом, в якому попросив повернути без розгляду його подання від 28 лютого про призначення Віктора Короля на посаду голови Служби безпеки. Про це повідомляє прес-служба президента.

Мета такого кроку - проведення додаткових консультацій

Раніше голова секретаріату президента Віктор Балога повідомив, що народний депутат (фракція "Наша Україна") Король звернувся до президента України з проханням відкласти висунення його кандидатури на посаду керівника СБУ, поки парламент не прийме остаточного рішення про призначення Володимира Огризка міністром закордонних справ.

22 лютого Верховна Рада не підтримала кандидатуру Віктора Короля на пост голови СБУ. Представники антикризової коаліції не брали участь в голосуванні.

Кандидатуру Короля вніс до парламенту президент України Віктор Ющенко.

22 грудня 2006 року Верховна Рада за поданням президента відправила у відставку голову СБУ Ігоря Дріжчаного у зв"язку з його призначенням заступником секретаря Ради національної безпеки і оборони України, передає Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко відкликав з парламенту кандидатуру Короля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі