вівторок, 21 лютого 2012 23:46

Ющенко відкинув критику на свою адресу й нагадав про свої звершення

Ющенко відкинув критику на свою адресу й нагадав про свої звершення

Третій президент України Віктор Ющенко пишається тим, що привів у політику дюжину різних демократичних партій, зробив грошову реформу та розрахувався із боргами держави перед українцями.

Про це Ющенко заявив в ефірі "5 каналу".

"У політику я привів відразу не менше 10-12 різних партій. Я не привів одну політичну силу, я привів увесь фронт, який називався "демократичні сили України" - з 12-ма статутами, амбіціями, з 12-ма баченнями політики українських реформ", - похвалився політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ющенко розповів, як Тимошенко пізно ввечері прийшла до нього із мрією

Крім того, він нагадав, що зробив у країні грошову реформу, розвинув Національний банк.

"Я, будучи прем'єр-міністром, розрахувався з усіма боргами: із вчителем, працівником культури, пенсіонером… І як я відношусь до цього? - Я собі даю належну оцінку", - наголосив Ющенко, коментуючи численну критику на свою адресу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ющенко надумав обиратися в Раду: "Шановні, я молодий"

Говорячи також про те, яким він бачить свій портрет, екс-президент сказав: "Я думаю, що це буде образ людини, яка віддала усі свої можливості для того, щоб відбулась українська нація та українська держава".

На уточнювальне запитання, чи будуть у нього на цьому портреті сумні очі, Ющенко відповів: "Я думаю, що і такий компонент там буде. Але мені здається, що там буде більше віри та оптимізму".

 

Зараз ви читаєте новину «Ющенко відкинув критику на свою адресу й нагадав про свої звершення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі