четвер, 07 серпня 2008 13:38

Ющенко віддав власну зарплату постраждалим від повені (ФОТО)
6

Президент України Віктор Ющенкоперерахував місячну заробітну плату за серпень 2008 року для ліквідації наслідків катастрофічного паводку в західних областях України.

Як повідомили в прес-службі глави держави, 7 серпня Президент, 502 працівники Секретаріату Президента України і 197 працівників Державного управління справами, а також співробітники Інституту проблем національної безпеки перерахували як добродійний внесок кошти зі своїх зарплат для ремонту і облаштування загальноосвітньої школи в селі Криворівня Верховинського району Івано-Франківської області.


Загальна сума добродійного внеску складає близько 360 тис. грн.

Приміщення школи постраждало від стихійного лиха, що трапилося в Івано-Франківській області 23-27 липня ц.р. Зокрема, був підтоплений перший поверх учбового корпусу, пошкоджені шкільні меблі, виведена з ладу шкільна підстанція, між панельними конструкціями будівлі виникли тріщини і тому подібне.

Село Криворівня розташоване в долині річки Чорний Черемош, у 7 км. від районного центру Верховина. Свого часу в Криворівні відпочивали Іван Франко, Леся Українка, Михайло Коцюбинський, Ігнат Хоткевич, Василь Стефаник, Марк Черемшина, Костянтин Станіславський, Михайло Грушевський.

Ліга.
Зараз ви читаєте новину «Ющенко віддав власну зарплату постраждалим від повені (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі