понеділок, 30 червня 2008 10:53

Ющенко відбув з робочим візитом до Азербайджану

Президент України Віктор Ющенко відбув з робочим візитом до Азербайджанської Республіки.

Програмою візиту заплановані зустріч Президента України Ющенка та Президента Азербайджанської Республіки Ільхама Алієва у форматі віч-на-віч, також відбудеться зустріч президентів у розширеному складі.

Планується, що глави двох держав ознайомляться з майданчиком та проектом нової будівлі комплексу Посольства України в Азербайджанській Республіці у місті Баку.

Президент України візьме участь у церемонії передачі шкільного автобуса "Богдан" українського виробництва в подарунок благодійному фонду ім.Гейдара Алієва, заснованому дружиною Президента Азербайджанської Республіки пані Міхрібам Алієвою.

Президенти України й Азербайджану візьмуть участь у церемонії відкриття пам`ятника Тарасові Шевченку, висадять дерева біля пам"ятника.

Після цього вони братимуть участь у відкритті Днів української культури в Азербайджані.

На наступний день, 1 липня, Ющенко відбуде з Баку до грузинського міста Батумі, де візьме участь у третьому саміті ГУАМ, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко відбув з робочим візитом до Азербайджану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі