понеділок, 17 листопада 2008 13:27

Ющенко віч-на-віч переговорить з лідерами окремих фракцій

Сьогодні Президент Віктор Ющенко зустрічається з лідерами кількох провідних політичних сил з метою обговорення шляхів подолання політичної кризи та відновлення повноцінної роботи Верховної Ради України.

Про це повідомили у прес-службі глави держави з посиланням на інформацію прес-секретаря Президента Ірину Ваннікову.

Президент занепокоєний, що ситуація в парламенті далека від стабільної, і депутати не можуть досягти компромісу з найбільш актуальних питань сьогоднішнього дня, сказала речник глави держави.

"Президент неодноразово наголошував, що хоче бачити сильний і відповідальний парламент, який міг би ефективно працювати в умовах нинішньої економічної та фінансової кризи, зокрема, шляхом швидкого оновлення пакета антикризових заходів", – сказала Ваннікова, пояснюючи позицію Президента.

Прес-секретар наголосила, що формат розширених політичних консультацій буде повідомлено пізніше, після проведення першочергових зустрічей віч-на-віч з лідерами ключових політичних сил, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко віч-на-віч переговорить з лідерами окремих фракцій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі