середа, 09 травня 2007 17:18

Ющенко: Вибори не потрібні, якщо депутати знов будуть змінювати колір

Президент закликав не драматизувати ситуацію в країні і висловив упевненість, що через дострокові парламентські вибори в Україні буде знайдено вихід з кризи. "В Україні немає трагедії, хотів би вас запевнити. Україна з гордо піднятою головою пройде цей шлях, цей екзамен", - сказав президент.

Про це він сказав у селі Циблі Київська область на зустрічі з ветеранами війни.

Він підкреслив, що вибори дозволять вирішити ключове фундаментальне питання – дотримання Конституції і визнання її верховенства.

Він переконаний, що Україна пройде цей шлях демократичним шляхом. "У народу буде шанс ще раз дати відповідний мандат політичній силі на її присутність у владі", - сказав він, додавши, що саме народ може видати мандат на владу.

Ющенко також наголосив, що треба відмовитись остаточно від практики ревізії виборів, у черговий раз розкритикував можливість переходу депутатів з фракції у фракцію. "Не треба проводити вибори, якщо у Верховній Раді так легко можна перекрасити когось у білий колір, когось – у синій, а когось – у рожевий", - сказав він, висловивши переконання, що повернення до подібних ситуацій більше не буде, пише УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «Ющенко: Вибори не потрібні, якщо депутати знов будуть змінювати колір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі