середа, 13 червня 2007 20:24

Ющенко ветував 10 законів

Президент України Віктор Ющенко застосував право вето до 10 законів, прийнятих Верховною Радою. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Президент повернув у Верховну Раду з своїми пропозиціями прийняті парламентом закони "Про викуп земельних ділянок приватної власності для суспільних потреб і за мотивами суспільної необхідності", "Про Фонд державного майна України". "Про внесення змін до статті 10 Закону України "Про державні нагороди України"

Окрім того Ющенко має зауваження до прийнятих Радою змін до законів "Про виконавче виробництво"; "Про державну реєстрацію майнових прав на нерухоме майно і їх обмежень"; "Про виноград і виноградне вино"; до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо встановлення відповідальності за порушення законодавства про державну реєстрацію нормативно-правових актів; до деяких законів України щодо забезпечення дієвого контролю у сфері цивільного захисту і техногенної безпеки; у деякі законодавчі акти України з усиновлення"; до деяких законів щодо забезпечення якості імпортної сільськогосподарської продукції, передає Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко ветував 10 законів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі