неділя, 24 серпня 2008 11:41

Ющенко: Україна не допустить силової експансії

Ющенко: Україна не допустить силової експансії
Україна не допустить ніяких силових експансій в чорноморському регіоні, заявив президент країни Віктор Ющенко.

"Україна зробить все, щоб не допустити ніякої силової експансії в нашому регіоні і зробить все, щоб об"єднати світ в мирному правовому і справедливому вирішенні загроз заморожених конфліктів", - сказав він в неділю в Києві у вітальному слові на торжествах, присвячених 17-ій річниці незалежності України.

"Це наша доктрина", - підкреслив президент.

Віктор Ющенко зазначив, що Україна засуджує будь-які спроби підірвати нинішній світовий порядок і його демократичні цінності. "Ми засуджуємо акти силових втручань та агресії", - зазначив президент

Він підкреслив, що події в Грузії не залишили Україну байдужої. "Я висловлюю слова найглибшого співпереживання зі всіма постраждалими людьми неподільної грузинської землі", - сказав президент.

Віктор Ющенко підкреслив, що зовнішня політика України ґрунтується на добросусідстві, вигідній співпраці та суворому дотриманні міжнародного законодавства, повідомляє Подробности.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко: Україна не допустить силової експансії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі