Ексклюзиви
понеділок, 15 вересня 2008 08:35

Ющенко у Дніпропетровську пограв у футбол (ФОТО)

 
У Дніпропетровську президент Віктор Ющенко взяв участь у церемонії урочистого відкриття стадіону "Арена-Дніпро" футбольного клубу "Дніпро".

"Це дорогоцінний подарунок Дніпропетровська всій Україні. Адже на цьому стадіоні в 2012 році проводитимуться матчі фінальної частини чемпіонату Європи з футболу", - зазначив він.

"Ви, дніпропетровці, першими зробили реальний крок до проведення футбольного чемпіонату... Ваше місто заслужено отримало право на проведення ЄВРО-2012", - сказав президент, нагадавши про давні спортивні і футбольні традиції Дніпропетровська.

Ющенко окремо зупинився на завданнях, які стоять перед Дніпропетровськом у контексті підготовки до ЄВРО-2012 транспортної та готельної інфраструктури міста, відзначає прес-служба президента.

Під час церемонії він також вручив державні нагороди. Ющенко зробив перший удар по м"ячу на нововідкритому стадіоні.

Після урочистої церемонії розпочалися товариські матчі "Дніпро" – "Спартак" (Москва) (ветерани 1983 року) та "Дніпро" – "Динамо" (Київ) (ветерани 1988 року). Урочистості завершаться лазерно-піротехнічним шоу.

Раніше в суботу Ющенко взяв участь у церемонії відкриття Меморіалу жертвам Голодомору 1932-1933 років та політичних репресій, який споруджений на 9-му кілометрі Запорізького шосе у Дніпропетровській області.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Ющенко у Дніпропетровську пограв у футбол (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути