субота, 20 грудня 2008 11:08

Ющенко та Тимошенко привітали міліціонерів

Президент України Віктор Ющенко і прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко привітали працівників та ветеранів органів внутрішніх справ України з професійним святом – Днем міліції.

Як повідомляє прес-служба Президента, у вітанні Ющенка йдеться: "Справою свого життя ви обрали захист законності, прав і свобод громадянина, безкомпромісну боротьбу зі злочинністю. Виконання цієї нелегкої, але почесної місії потребує професіоналізму, високої відповідальності, моральної чистоти, патріотизму, а часто й мужності та жертовності.

Сьогодні перед нами стоїть важливе завдання створення сучасної правоохоронної системи, яка відповідатиме найкращим європейським стандартам демократичної держави. Упевнений, що кожен з вас і надалі спрямовуватиме свої зусилля, знання та досвід на досягнення цієї мети, на утвердження високого суспільного авторитету міліції.

Щиро дякую за вірність обов`язку й віддане служіння українському народу".

Тимошенко у своєму вітанні зауважила: "Це свято мужніх і відданих службовому та громадянському обов"язку людей. Ви пов"язали своє життя з надзвичайно відповідальною, важкою та важливою справою захисту безпеки громадян і суспільства. Ваша щоденна праця – це безперервна боротьба: із злочинністю, правопорушеннями, зловживаннями, корупцією та іншими негативними явищами.

Працівники правоохоронних органів заради миру і спокою своїх співгромадян жертвують не лише особистим часом, здоров"ям, а іноді і власним життям. Я хочу, щоб ви знали, що ми про це пам"ятаємо та цінуємо ваш щоденний подвиг".

Прем"єр висловила упевненість, що "гасло "Міліція – з народом!", яке свого часу сприяло нашій спільній перемозі та утвердженню демократії, буде для вас актуальним завжди", передає УНІАН.


Зараз ви читаєте новину «Ющенко та Тимошенко привітали міліціонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі