четвер, 22 травня 2008 14:52

Ющенко створив групу, щоб запустити Одеса-Броди в Європу

Президент Віктор Ющенко створив робочу групу по переведенню роботи нафтопроводу Одесса-Броди в аверсному режимі. Відповідний указ Ющенко підписав в четвер.

"Виходячи з того, що переведення нафтопроводу "Одеса - Броди" в режим роботи за проектним напрямом зі збереженням при цьому рівня доходів від його використання відповідає інтересам національної безпеки України в енергетичній сфері, утворити Міжвідомчу робочу групу з опрацювання питань забезпечення роботи нафтопроводу "Одеса - Броди" за проектним напрямом", - зазначається в указі.

Згідно із документом, група має розробити та подати у тижневий строк план заходів щодо переведення з 2008 року нафтопроводу "Одеса - Броди" в режим роботи за проектним напрямом зі збереженням при цьому рівня доходів від його використання.

До групи входять перший заступник глави секретаріату президента Олександр Шлапак, перший заступник Міністра палива та енергетики Олег Бугайов, голова правління "Нафтогазу" Олег Дубина, голова правління "Укртранснафти" Ігор Кирюшин.

Також до групи входять голова правління "НПК Галичина" Олександр Лазарко, перший заступник Міністра економіки Анатолій Максюта, депутат Ігор Палиця, Уповноважений президента з міжнародних питань енергетичної безпеки Богдан Соколовський, заступник глави секретаріату президента Олександр Чалий та голова правління "Нафтохімік Олександр Шиляєв, пише Українська правда.


Зараз ви читаєте новину «Ющенко створив групу, щоб запустити Одеса-Броди в Європу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі