середа, 28 травня 2008 08:12

Ющенко став доктором

Ющенко став доктором

Президенту України Віктору Ющенко присвоєне звання Почесного доктора права Вінніпезького університету.

Як повідомляє УНІАН, церемонія вручення звання відбулася у вівторок на вісімдесят шостій конвокації Вінніпезького університету.

Президент і віце-канцлер університету доктор Ллойд Ексворті, вручаючи нагороду, наголосив, що Ющенко є "інспіруючим провідником, який палко дбає про людські права та, не зважаючи на великий особистий ризик, мужньо боровся за вхід України в всесвітню родину демократій".

"Він є живим прикладом того, як одна людина з непохитною відвагою і почуттям обов"язку може змінити світ", - сказав Експорті на адресу Ющенка.

Звання присвоєне за визначний внесок президента України у справу захисту прав людини та закладення основ громадянського суспільства та демократії в Україні.

Президент України подякував за винагороду, зауваживши, що сприймає її як знак особливої довіри і справжньої дружби між народами.

У своїй промові Ющенко розповів про процеси, які відбуваються в нашій країні. Про безальтернативність демократичних перетворень, безальтернативність євроатлантичної інтеграції України.

Як відомо, 26-29 травня Ющенко перебуває з державним візитом у Канаді.
Зараз ви читаєте новину «Ющенко став доктором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі