понеділок, 07 квітня 2008 10:27

Ющенко сподівається, що Україна отримає право на членство в ЄС до кінця року

Ющенко сподівається, що Україна отримає право на членство в ЄС до кінця року
Президент України Віктор Ющенко сподівається, що до кінця року Україна зможе політично зафіксувати позицію асоційованого членства в Європейському Союзі.

"Можливо, що у вересні поточного року ми отримаємо політичну частину поглибленої угоди УКРАЇНА-ЄС, де ми зафіксуємо, вперше в історії наших відносин асоційоване членство України в Європейському Союзі", - заявив Ющенко, виступаючи на 5-ій Асамблеї всесвітнього руху "За демократію", яка проходить в понеділок у Києві.

"Така позиція сформульована і Францією направлена в офіс Європейської комісії, а вона у свою чергу направила її до країн-членів Європейського Союзу", - додав президент.

Ющенко висловив надію, що за ці місяці Україна пройде цю дорогу. "І ми отримаємо перспективу європейського членства, таку, як ми отримали кілька днів тому в Північноатлантичній організації", - відзначив президент, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко сподівається, що Україна отримає право на членство в ЄС до кінця року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі