середа, 03 вересня 2008 17:58

Ющенко схвалює вихід НУ-НС з коаліції

Президент Віктор Ющенко привітав крок НУ-НС щодо виходу з коаліції. Про це, як передає кореспондент "Главреда", журналістам після закінчення зустрічі з президентом заявив народний депутат Роман Зварич.

Крім того він підкреслив, що президент відзначив необхідність єдності фракції в цьому питанні.

"Про це йшлося. Президент наполягав на тому, щоб фракція говорила одним голосом", - сказав він.

Зварич також не виключає відновлення коаліції, якщо Блок Юлії Тимошенко прийме умови, які будуть висунуті НУ-НС.

"Це буде дуже непростий вибір для наших колишніх партнерів, на наших умовах, на умовах коаліційної угоди", - сказав він.

В той же час депутат Верховної ради, член фракції Блока Наша Україна-Народная Самооборона Анатолій Гриценко вважає вирішення НУ-НС вийти з коаліції рішенням президента Віктора Ющенка.

Про це він сказав журналістам.

"Це рішення президента, щоб НУНС вийшов з коаліції, тому що перше голосування (по виходу з коаліції) виявилося нерезультативним, а після цього, після телефонних розмов особисто президента з різними членами фракції, результати голосування були змінені на користь виходу", - сказав Гриценко.

За його словами, таким чином президент зайняв позицію про вихід зі складу коаліції.

Гриценко тому не вважає також дивним те, що першим, хто публічно заявив про вихід фракції НУ-НС з коаліції, був саме президент, а не голова фракції.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко схвалює вихід НУ-НС з коаліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі