четвер, 02 жовтня 2008 14:19

Ющенко розпустить Раду, якщо коаліція не буде створена вчасно

Ющенко розпустить Раду, якщо коаліція не буде створена вчасно
Президент України Віктор Ющенко скористається своїм конституційним правом розпуску парламенту, якщо консультації між фракціями не завершаться у встановлений термін.

Про це він заявив сьогодні, виступаючи на 8-му Міжнародному економічному форумі у Львові. Про це він заявив на прес-конференції у Львові, повідомляє УНІАН.

"Я прихильник консультацій, я прихильник діалогів, я дам можливість політичним силам провести цей діалог, але якщо спільної заяви у відповідний термін (до 24-ї години четверга - УНІАН) не буде, я скористуюсь правом розпуску парламенту", - наголосив президент.

Ющенко вважає, що скасовані парламентом закони можуть бути лише початком переговорів про відновлення демократичної коаліції.

Він зазначив, що ці рішення можуть стати лише основою для переговорів щодо створення коаліції Блоку Юлії Тимошенко, блоку "Наша Україна - Народна самооборона", Блоку Литвина.

Ющенко зауважив, що необхідно ще вирішити багато питань, в тому числі й висловити спільну позицію щодо Грузії.

Президент висловив побоювання, що скасовані закони можуть бути прийняті знову через декілька днів.
Зараз ви читаєте новину «Ющенко розпустить Раду, якщо коаліція не буде створена вчасно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі