вівторок, 12 серпня 2008 18:02

Ющенко розповів про головну мету візиту в Грузію

Разом з Президентом України Віктором Ющенком з аеропорту Сімферополя до Грузії вилетіли президенти Польщі Лех Качинський, Литви Валдас Адамкус, Естонії Хендрік Ільвес і прем`єр-міністр Латвії Івар Годманіс.

Крім того, в зону конфлікту вилетіла група українських журналістів.

Як заявив перед вильотом Президент України, головна мета візиту лідерів європейських країн до Грузії – демонстрація солідарності з грузинським народом, демонстрація поваги до суверенітету цієї країни.

Крім того, за словами Президента України, під час візиту обговорюватиметься надання Грузії гуманітарної допомоги. За словами Ющенка, через декілька годин до Грузії з України вилітає літак з гуманітарною допомогою.

Крім того, відзначив Ющенко, повинна бути надана допомога у відновленні економічної інфраструктури Грузинської держави.

Президент також повідомив, що сьогоднішній візит до Тбілісі готувався декілька днів. За його словами, у нього було більш як 20 телефонних розмов з лідерами різних держав світу. Український Президент відзначає необхідність швидкого вирішення воєнного конфлікту в Грузії, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко розповів про головну мету візиту в Грузію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі