четвер, 22 січня 2009 11:51

Ющенко розповів, хто зірвав план поставити Україну на коліна

Прагнення зберегти тепло в оселях українців по всій країні об`єднало зусилля українських інженерів, техніків, управлінців, менеджерів, які забезпечили безперебійне постачання газу із західних газосховищ до людей в Донбас, Луганськ, Харків, Дніпропетровськ. Про це сказав Ющенко у своїй промові в Будинку вчителя на урочистостях з нагоди 90-ї річниці об`єднання України в єдину державу - проголошення Акта Злуки.

"Наша система працювала так, як не передбачалося жодним з проектів, включаючи і час розбудови цієї газотранспортної системи. Була зроблена колосальна робота, і по суті, зірваний той план, мета якого була східні регіони України на другий день поставити на коліна. Ще раз показати місце України", - заявив Президент.

Тому він закликав не забувати, що завдяки високому професіоналізму українських фахівців надскладне технічне завдання, безпрецедентне завдання із розвороту газотранспортної системи було вирішене за кілька годин 1 січня.

За матеріалом: Прес-служби Президента
Зараз ви читаєте новину «Ющенко розповів, хто зірвав план поставити Україну на коліна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі