середа, 28 травня 2008 08:23

Ющенко розповів, чому НУНС програв на київських виборах

Ющенко розповів, чому НУНС програв на київських виборах
Президент України Віктор Ющенко вважає, що демократія на виборах київського мера і Київради не програла, а виборець показав, що його цікавить не демагогія, а прикладне життя.

Про це Глава держави сказав в інтерв"ю українським журналістам у Вінніпегу.

Ющенко підкреслив, що в ході передвиборної кампанії дискусія була навколо ревізії тих політичних процесів, які хотіли нав"язати політичні сили і із самого початку не було налаштованості кандидатів на благомісію. "Виборець сказав, що його цікавить прикладне життя, а не демагогія", - відзначив Президент.

Він підкреслив, що виборець також показав, що "не хоче жити в скандалах, не хоче жити у взаємних звинуваченнях".

Ющенко відзначив, що кандидати в київські мери і Київраду йшли не з ідеями, як краще змінити життя киян, а зі скандалами.

За словами Ющенка, "демократія не програла", "вона показала, що вимагає культури тих людей, які беруть участь у виборах". Він вважає, що в Київраду не пройшли ті політсили, які будували свої програми на популізмі.

Ющенко, звертаючись до політичних сил і новообраного мера, сказав: "Я б побажав тим політичним силам (які пройшли в Київраду), новообраному мерові знайти ту гармонію, яку вимагають кияни".

Він відзначив, що незалежно від того, яку політичну силу представляє депутат або мер, він повинен піклуватися про процвітання Києва, в т.ч. про реформи в освіті, охороні здоров"я. "Я переконаний, що нова київська міська влада забезпечить все, що чекають жителі Києва".

Як повідомлялося, 26-29 травня Ющенко знаходиться з державним візитом в Канаді, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко розповів, чому НУНС програв на київських виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі