понеділок, 22 грудня 2008 08:48

Ющенко: "Тимошенко – це авантюристка, яка всіх топитиме"

Ющенко: "Тимошенко – це авантюристка, яка всіх топитиме"

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко – "це авантюрист в політиці, який буде топити всіх". Про це Президент України Віктор Ющенко заявив в інтерв"ю телеканалу "Інтер".

"Це авантюрист в політиці, який буде топити всіх. Бо їй потрібно одного – влади. Безмежної. І світ політичний в неї ділиться на дві частини: або ти лакей і підкаблучник, або ти ворог, який завжди буде в анафемі", - сказав Ющенко.

Ющенко згадав 2004 рік, коли в передвиборчих турах по Україні перед ним скрізь ставили питання: "Віктор Андрійович, чому ця воровка біля вас? Що вас заставило дозволити стати біля себе Тимошенко?".

"Мій клич був один: давайте не будемо робити самосуд над цією фігурою, давайте не будемо тлумачити, чому вона краде газ, чому вона краде бюджет", - розповів Ющенко.

"І стояла вона за спиною в мене на Майдані. Не через боротьбу за українські ідеали. Вона стояла за себе. І не було такого дня, щоб вона стояла за народ і за Україну", - вважає він.

РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко: "Тимошенко – це авантюристка, яка всіх топитиме" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі