середа, 05 грудня 2007 11:33

Ющенко проти блокування Ради

Президент України Віктор Ющенко переконаний, що жодній політичній силі виборець не давав мандат на блокування роботи парламенту.

Про це він сказав сьогодні у Києві на нараді з представниками асоціацій та органів місцевого самоврядування.

Ющенко підкреслив, що на сьогодні головним завданням політиків є забезпечення спокою в українському парламенті.

"Ви знаєте, ні одна частина суспільства не давала мандат депутатам на це протистояння, на такий тип протистояння", - сказав Ющенко.

Він зауважив, що всі парламентські сили є різними. "Але найкраще в політиці людей об"єднують не портфелі, не крісла, а національні інтереси – так сходяться цілі нації, так виникає національне порозуміння", - підкреслив Президент, додавши, що протистояння настає саме тоді, коли починають керуватись, перш за все, розподілом посад, а не національними інтересами.

Ющенко вважає, що подібне "спекулятивне протистояння може поділити суспільство на дві частини – є "біла" частина, а є "чорна", і "біла" з "чорною" воюють". Він додав, що громадяни - не дальтоніки і бачать світ різнобарвним, тому політичним силам потрібно знаходити в собі сили і мужність заради забезпечення спокою в країні йти на діалог, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко проти блокування Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі