вівторок, 29 липня 2008 16:59

Ющенко просить захистити права постраждалих від повені абітурієнтів

Президент Віктор Ющенко вимагає від Міністерства освіти і науки захистити права абітурієнтів з регіонів, що постраждали від повені

Про це у вівторок повідомляє прес-служба президента.

"Внаслідок стихійного лиха порушено зв"язок з окремими районами західних областей України. Через це існує ризик, що діти з цих регіонів, які здобули право на вступ, але не мають можливості дістатися до своїх закладів для подачі оригіналів документів, будуть відраховані зі списків", - наголосив Ющенко.

Вирішення цієї проблеми, за його словами, обговорювалося, зокрема, під час позачергового засідання РНБОУ, рішення якого введено в дію Указом Президента України від 28 липня 2008 року N 682/2008.

"Я прошу міністра освіти і науки терміново вирішити це питання в інтересах абітурієнтів і продовжити для них термін подачі оригіналів документів у вищі навчальні заклади, доки не буде відновлено інфраструктуру, знищену повінню", - зауважив Ющенко.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко просить захистити права постраждалих від повені абітурієнтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі