понеділок, 18 серпня 2008 08:29

Ющенко пояснив, чому йому соромно за Тимошенко

Ющенко пояснив, чому йому соромно за Тимошенко
Президент України Віктор Ющенко розкритикував уряд за те, що він до цих пір повністю не профінансував відновні роботи в регіонах, постраждалих в результаті повені.

Про це він сказав під час спілкування з жителями села Галич під Івано-Франківськом.

Віктор Ющенко навів приклад, зокрема, Івано-Франківської області, де з передбачених понад 350 мільйонів гривень на відновлення мостів виділено лише 50 мільйонів гривень.

"Мені соромно, що об"єктне фінансування, починаючи від мостів, доріг ще не затверджене урядом. Переконаний, так не працюють в режимі стихійного лиха", - сказав президент.

"Коли ж, як не зараз, працювати, в листопаді буде пізно", - відзначив Ющенко.

Він сказав, що його розчарувало те, як ведуться відновні роботи, зокрема, у сфері дорожнього будівництва.

Ющенко відзначив, що існує безліч висновків, про які він сьогодні повідомить голів адміністрацій і громадськість.

Президент відзначив, що має намір в середу на нараді зажадати серйозний звіт від голів шести областей, які постраждали від повені про те, "хто не допрацював".

За його словами, необхідно проаналізувати виниклі проблеми і вирішити, коли слід провести позачергове засідання уряду з цих питань.

Крім того, Віктор Ющенко розкритикував роботу "Укравтодору". Зокрема, він відзначив, що в Івано-Франківській області лише близько 15% автомобільних мостів відновлено для роботи в тимчасовому режимі, а також близько 20% пішохідних мостів.

"Мене розчарувало те, що я побачив в дорожньому будівництві. Зроблено набагато менше, ніж очікувалося", - сказав президент.

Віктор Ющенко також повідомив, що до цих пір без автомобільного сполучення залишаються 18 сіл в Івано-Франківській області.

За його словами, однією з причин такої роботи "Укравтодору" є те, що "хтось вимагав, щоб ці організації ("Укравтодору") мали ліцензію на проведення робіт", пише Цензор.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко пояснив, чому йому соромно за Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі