субота, 25 жовтня 2008 10:43

Ющенко порадився з олігархами, що робити з кризою (ФОТО)

 

Президент Віктор Ющенко сподівається на соціальну відповідальність бізнесу в умовах фінансової кризи.

Про це Ющенко сказав на зустрічі із представниками великого національного бізнесу, повідомляє прес-служба президента.

На його думку, в умовах тимчасового спаду не можна допустити значного скорочення працівників та зниження оплати праці.

"Щоденно ми активно проводимо переговори разом з Мінфіном, Національним банком, МВФ. На мій погляд, на сьогодні є багато інструментів, які мають оптимізувати ситуацію", – наголосив Ющенко.

Говорячи про заходи щодо стабілізації української економіки та мінімізації впливу на неї світової фінансової кризи, президент підкреслив, що антикризові заходи стосуються чотирьох основних напрямків.

Йдеться, за його словами, про кроки з метою запобігання глибокій рецесії в національній економіці; перегляд бюджетної політики в частині видатків; забезпечення державних і корпоративних фінансових зобов"язань за зовнішніми запозиченнями; стабілізацію національної валюти та чітку і прогнозовану курсову політику.

Участь у зустрічі взяли президент ЗАТ "Смарт-Холдинг" Вадим Новинський, президент НВІГ "Інтерпайп" Віктор Пінчук, голова ради директорів корпорації "Індустріальний Союз Донбасу" Сергій Тарута, голова правління АКБ "ТАС – Комерцбанк" Сергій Тігіпко, генеральний директор "Сиріус" Микола Щербина, президент АКІБ "УкрСиббанк" Олександр Ярославський.

Також на зустрічі був присутнім голова Верховної Ради Арсеній Яценюк, повідомляє Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Ющенко порадився з олігархами, що робити з кризою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі