понеділок, 15 грудня 2008 14:27

Ющенко порадив відкласти звільнення Семенюк

Президент України Віктор Ющенко вважає "передчасною та недоречною" кадрову ревізію у Фонді державного майна. Про це заявила сьогодні на прес-конференції прес-секретар глави держави Ірина Ваннікова.

За словами Ваннікової, Президент закликає уряд і парламент проводити кадрову політику після формування та оприлюднення соціально-економічних пріоритетів.

"На сьогодні відсутні будь-які документи, які визначають пріоритети уряду, зокрема у Фонді держмайна. Президент переконаний, що пріоритетним завданням у сфері приватизації є збільшення фінансових надходжень за рахунок ефективного управління замість неефективного в умовах кризи розпродажу. Саме з урахуванням цих завдань має формуватись кадрова політика і призначатись відповідні керівники", - сказала Ваннікова.

Крім того, за її словами, глава держави очікує від уряду прийняття постанови з визначеними макроекономічними показниками на 2009 р., базовими для формування проекту держбюджету-2009.

"Саме держбюджет, на переконання Президента, стане ключовим документом, що закріпить соціально-економічні пріоритети країни", - сказала Ваннікова, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко порадив відкласти звільнення Семенюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі