четвер, 20 вересня 2007 14:23

Ющенко попросив Тимошенко не давати солодких обіцянок

Президент Віктор Ющенко заявляє, що перехід на контрактну службу є реальним в 2010 році.

Про це в четвер повідомляє прес-служба президента.

"Президент із задоволенням констатує, що між демократичними силами зберігся консенсус щодо якнайшвидшого переходу українських Збройних Сил на контрактну основу", - зазначається в повідомленні.

"Однак він застерігає від солодких передвиборних обіцянок, які не спираються на розрахунки, не підкріплені ресурсами і лише створюють невиправдані очікування громадян", - наголошує прес-служба.

В повідомленні також наголошується, що "як верховний головнокомандувач, президент забезпечить найшвидший можливий перехід до контрактної армії – відповідно до ухвалених рішень".

В повідомленні також нагадується, що у грудні 2005 року було видано указ Президента про переведення Збройних Сил на контрактну основу до 2010 року – а не до 2015, як це планувалося раніше.

"В основі такого рішення – змістовна дискусія, робота двох демократичних урядів, принципова позиція команди, яка стала на чолі країни в 2005 році. Виконання цього рішення залежить від злагодженої роботи президента як головнокомандувача, Кабінету міністрів, Верховної Ради, органів місцевого самоврядування, громадськості", - зазначається в повідомленні.

Як відомо, в свої передвиборчій програмі Тимошенко обіцяє перевести армію на контрактну основу з 2008 року, пише Українська правда.


Зараз ви читаєте новину «Ющенко попросив Тимошенко не давати солодких обіцянок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі