понеділок, 04 серпня 2008 08:39

Ющенко попросив будувати кращі будинки потерпілим, бо він дав їм чесне слово

Ющенко попросив будувати кращі будинки потерпілим, бо він дав їм чесне слово
Президент Віктор Ющенко закликає національний бізнес допомагати коштами у відбудові житлових будинків, зруйнованих у шести постраждалих від стихійного лиха регіонах.

"Я хочу звернутися до найпроцвітаючих фірм України, щоб вони допомогли звести близько 700 садиб", – сказав Ющенко в неділю у смт Верховина на Івано-Франківщині, повідомляє прес-служба президента.

Він підкреслив, що за чотири наступних місяці для потерпілих повинні бути збудовані нові оселі. "Я дав людям чесне слово, що ці будинки будуть кращі, ніж ті, в яких вони жили", – наголосив президент.

Ющенко також повідомив, що в понеділок має намір провести зустріч з головами ОДА всієї України, на якій планується обговорити можливі шляхи надання допомоги постраждалим регіонам – зокрема зерном, будівельними матеріалами, технікою тощо.

"Ви побачите, що через 4–5 місяців ми відновимо все втрачене", – переконаний він.

Ющенко також вважає, що суми у 750 млн. грн., що передбачена на ліквідацію наслідків стихійного лиха в Івано-Франківській області, на сьогодні достатньо для цієї мети.

При цьому він відзначив, що всі пропозиції стосовно відповідних змін до бюджету, які йому надала влада постраждалих регіонів, а також міністерства, були враховані у поданому ним до парламенту законопроекті щодо внесення змін до держбюджету, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко попросив будувати кращі будинки потерпілим, бо він дав їм чесне слово». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі