середа, 23 травня 2007 13:03

Ющенко пообіцяв закінчити приватизацію землі до кінця 2007 року

Президент України Віктор Ющенко заявляє про те, що протягом 7-8 місяців в Україні буде завершено процес приватизації землі.

"В рамках 7-8 місяців в Україні буде завершено процес приватизації земель і через зручні державні акти селян буде завершено приватизацію, почату в 2000 році", - сказав Ющенко на зустрічі з іноземними інвесторами і представниками дипкорпусу.

Він відзначив, що в цій темі виникає особливе завдання за українським законодавством - створенням реєстру, різних іпотечних механізмів.

"Але в основному питанні, по якому відбуваються сьогодні достатньо гострі політичні дискусії, - відміна мораторію на продаж землі, я упевнений, що ці дискусії в парламенті будуть успішно проведені в 3 і 4 кварталі нинішнього року", - заявив президент.

Він підкреслив, що позиція в питанні мораторію на продаж землі - проста: "як і домовлялися з ключовими політичними силами, починаючи з січня 2008 року в Україні має повноцінно відкритися для функціонування земельний ринок".

"У Україні має бути представлене право землевласникам розпоряджатися своїм правом на землю", - додав президент.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко пообіцяв закінчити приватизацію землі до кінця 2007 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі