субота, 06 лютого 2010 12:11

Ющенко помилився, вважаючи, що "Захід уже у нас в кишені" - Кучма

Ющенко помилився, вважаючи, що "Захід уже у нас в кишені" - Кучма

Екс-президент України Леонід Кучма вважає, що головною помилкою нинішнього глави держави Віктора Ющенка стала різка зміна зовнішньополітичного курсу України.

Про це Кучма сказав в інтерв"ю радіостанції "Эхо Москвы".

На думку Кучми, в зовнішньополітичному курсі Україна "повернулася спиною" до Росії та інших пострадянських країн, сподіваючись, що "Захід уже в нас в кишені, вже через рік-півтора будемо в Європейському Союзі, а через рік – членами НАТО".

Другою помилкою Ющенка він назвав внутрішню політику.

"Замість того, щоб об"єднувати країну, прийти й перед усіма вибачитися за той бруд, що лився під час передвиборної кампанії, й прийти в першу чергу на схід, де виробляється основний валовий продукт: хлопці, вибачте, давайте жити за нашими законами, давайте робити спільну справу. А цього не сталося", - сказав Кучма.

Він вважає, що цей період характеризується неповагою до процесів розвитку країни й загалом відсутністю спадковості в політиці.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Ющенко помилився, вважаючи, що "Захід уже у нас в кишені" - Кучма». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі