середа, 13 лютого 2008 10:57

Ющенко полетів до Москви без дружини (ФОТО)

Президент України Віктор Ющенко не взяв до Москви дружину Катерину Ющенко, натомість вона полетала до Берліну, де відвідала міжнародний кінофестиваль.

Поки її чоловік вирішував з російським президентом газові та інші проблеми, пані Катерина відвідала Європейський кіно-ринок, що проходить у рамках 58-го Берлінського міжнародного кінофестивалю. Разом з нею розглядали стенди з "фільмами" різних країн Міністр культури і туризму України Василь Вовкун та директор Української кінофундації Андрій Халпахчі.

На престижному кіноринку представлено й стенд Української кінофундації, де можна отримати каталог українського кіно 2006-2008 років, переглянути промо-матеріали і трейлери вітчизняних фільмів, отримати інформацію про історію та сучасні тенденції кінематографу України.

Катерина Ющенко оглянула стенди кіноринку, поспілкувалася з представниками Німеччини, Франції, Польщі, Угорщини, Словенії, повідомляється у прес-службі Секретаріату.

За матеріалами: VIP-UA.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко полетів до Москви без дружини (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі