субота, 16 червня 2007 16:47

Ющенко полетить до Брюселя

Президент Віктор Ющенко 21 червня відвідає з робочим візитом до Брюсселя, де проведе ряд зустрічей з європейськими політиками.

Про це повідомив заступник глави секретаріату президента Олександр Чалий на брифінгу в суботу в Києві.

Чалий також повідомив, що президент зустрінеться в Брюсселі з верховним представником ЄС з питань зовнішньої політики і політики безпеки Хав"єром Соланою, главою Європейської Комісії Жозе Мануелем Баррозу, президентом Європейського парламенту Гансом-Гертом Поттерингом.

Ющенко також візьме участь у самміті Європейської народної партії, на яку приїдуть також керівники держав Європейського Союзу. Чалий не виключив, що в ході цього самміту відбудуться і двосторонні зустрічі.

Заступник глави секретаріату також повідомив, що Україна буде головувати в Організації чорноморського економічного співробітництва (ОЧЕС) з липня поточного року.

Він нагадав, що Ющенко візьме участь 25-26 липня в самміті ОЧЕС у Туреччині. За словами Чалого, цей самміт особливий. Під час цього самміту будуть святкувати 15-річчя організації.

Чалий також повідомив, що друге засідання міждержавної комісії Ющенко-Путін, можливо, відбудеться в третій декаді серпня поточного року.

"У попередньому плані серпень визначений для проведення другого засідання україно-російської державної комісії, і орієнтовно це відбудеться в третій декаді серпня", - сказав він, передає Інткерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко полетить до Брюселя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі