середа, 07 травня 2008 14:26

Ющенко поговорив з Наливайченком та Медведьком про корупцію

Президент України Віктор Ющенко провів зустріч із співголовами Міжвідомчої робочої групи з питань протидії корупції – в.о. голови СБУ Валентином Наливайченком та генеральним прокурором Олександром Медведьком. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Співголови групи прозвітували Президенту про роботу, проведену від часу наради з питань протидії корупції, що відбулася 14 квітня. Ющенку був представлений план дій, що передбачає три пріоритетних напрямки боротьби з корупцією в 2008 р. – йдеться про земельну сферу, корупцію управлінського апарату та безпосередньо план дій правоохоронців, органів прокуратури та юстиції.

Зі свого боку Ющенко наголосив, що хоче бачити спільну роботу всіх органів, залучених до протидії з корупцією. "Щоб ми били в одну точку – в тому числі, на рівні відповідних обласних, районних органів – щоб ми мали план спільних дій, зорганізовану статистику, звітність, відповідні заходи, інформацію до центру", – сказав Ющенко, додавши, що ця робота має бути відчутною в суспільстві.

Говорячи про необхідність зосередитися в 2008 р. на кількох основних напрямках боротьби з корупцією, Президент зазначив: "Мені б хотілося, щоб ми побачили в масі цих завдань кілька ключових провідних пріоритетів – що є найбільш загрозливе, актуальне, найбільш турбує сьогодні суспільство".

У зустрічі також взяв участь заступник глави Секретаріату президента України - уповноважений Президента України з питань контролю за діяльністю Служби безпеки України Ігор Пукшин, пише РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко поговорив з Наливайченком та Медведьком про корупцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі