середа, 01 жовтня 2008 09:54

Ющенко поcкаржився Бушу, що Тимошенко його надурила

Як виявилось, заява Президента Віктора Ющенка для американських ЗМІ під час останнього візиту в США про те, що "внутрішньополітична ситуація в Україні далека від трагедії і не є драматичною", суперечить тому, що він говорив у Вашингтоні вранці того ж дня, на закритій для преси зустрічі з американсько-українською діловою радою.

Там, за інформацією джерела ""Коммерсанта", яке брало участь в зустрічі, він відзначив серйозність ситуації, що склалася, і заявив, що Юлія Тимошенко його "обдурила" і це стало причиною кризи.

За словами співрозмовників газети, багато що з того, що президент України розповідав під час сніданку з представниками ділових кіл, він обговорював на зустрічі з президентом Бушем.

Серед іншого Віктор Ющенко повідомив про домовленість з керівництвом Азербайджану про постачання нафти трубопроводом Одеса-Броди і запевнив присутніх в тому, що у разі вступу в НАТО Україна не дозволить розміщувати на своїй території бази альянсу.

"Конституція України не дозволяє мені погодитися з присутністю на території країни як російських, так і натівських військових баз", - цитували Віктора Ющенка учасники зустрічі.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко поcкаржився Бушу, що Тимошенко його надурила». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі