Ексклюзиви
пʼятниця, 27 лютого 2009 13:49

Ющенко підтримав ідею Тимошенко (ФОТО)

Президент України Віктор Ющенко, прем"єр-міністр Юлія Тимошенко та голова Верховної Ради Володимир Литвин домовились до понеділка, 2 березня, підготувати спільний документ до Міжнародного валютного фонду.

Про це повідомив сам Ющенко за результатами сьогоднішньої зустрічі з Тимошенко, Литвином, головою Національного банку України Володимиром Стельмахом та представником опозиції Миколою Азаровим, а також секретарем Ради національної безпеки та оборони Раїсою Богатирьовою.

Ющенко підкреслив, що робоча група має виробити документ, який демонструватиме спільну політичну волю всіх гілок влади щодо забезпечення реалізації конкретних економічних питань.

Група має до 15.00 понеділка підготувати цей документ і парафувати його.

Раніше Тимошенко закликала Президента і голову ВР підписати спільне звернення до керівництва МВФ про готовність до співпраці і реформування економіки.

Ющенко також закликав політиків спільно працювати над антикризовими економічними заходами. "Між нами є суттєві політичні, ідеологічні, професійні розбіжності. Ми по-різному оцінюємо і природу, і масштаб кризових процесів, але вихід із кризи сьогодні лежить у системі влади. Це єдиний спосіб дати повноцінну відповідь, з яким антикризовим пакетом, з яким антикризовим сценарієм країна впорається з кризою", - сказав Президент.

Лідер опозиції Віктор Янукович проігнорував нараду у Ющенка. Його підмінив "регіонал" Микола Азаров.


За матеріалами: сайт Президента, Gazeta.ua.
Зараз ви читаєте новину «Ющенко підтримав ідею Тимошенко (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути