пʼятниця, 07 листопада 2008 14:48

Ющенко переконує, що Україна повністю впорається з кризою

Президент України Віктор Ющенко переконаний, що Україна повністю впорається з наслідками фінансової кризи. Про це він заявив на сьогоднішньому засіданні Ради національної безпеки і оборони.

За словами Президента, на сьогоднішній день поки що недостатньо зроблено кроків для повного подолання кризи. Як сказав Глава держави, він тримає ситуацію на особистому контролі, водночас вимагаючи регулярного спілкування між собою профільних міністерств, Національного банку та інших відповідальних органів, щоб усі антикризові заходи були проведені у єдиному ключі.

"У мене немає ніяких сумнівів, що ми справимося з усіма викликами", - сказав Ющенко.

При цьому він зазначив, що найбільша проблема, яка залишається сьогодні в Україні та яка пов"язана з кризою, – це те, як не допустити серйозних темпів падіння української економіки.

На думку Президента, особливу увагу треба звернути на стабілізацію ситуації у сільському господарстві, металургії, машинобудуванні, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко переконує, що Україна повністю впорається з кризою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі