пʼятниця, 13 червня 2008 12:58

Ющенко оглянув системи попередження ракетного нападу

Президент Віктор Ющенко вивчив можливість подальшого використання систем попередження про ракетний напад, розташованих у містах Севастополі і Мукачевому. Про це в п"ятницю повідомляє прес-служба президента.

Так, під час відвідування у Дніпропетровську Дніпровського машинобудівного заводу Ющенко оглянув зал радіолокаційної техніки і систем попередження ракетного нападу.

"Президент ознайомився з пропозиціями і можливостями щодо подальшого використання систем попередження про ракетний напад і контролю космічного простору, розташованих у містах Севастополі і Мукачевому", - зазначається в повідомленні.

Пізніше на території заводу під головуванням Ющенка розпочалася нарада з генеральними конструкторами підприємств оборонно-промислового комплексу України щодо стану справ у сфері розробки нового та модернізації існуючого озброєння і військової техніки для потреб ЗСУ.

У нараді також беруть участь Секретар РНБО Раїса Богатирьова, перший заступник міністра транспорту і зв"язку Василь Шевченко, Міністр аграрної політики Юрій Мельник, Міністр промислової політики Володимир Новицький.

Також у нараді беруть участь Міністр з питань надзвичайних ситуацій Володимир Шандра, заступник глави секретаріату Ігор Пукшин, голова Державної прикордонної служби Микола Литвин, генеральний директор Національного космічного агентства Юрій Алексєєв, голова Державної служби спеціального зв"язку та захисту інформації Юрій Чеботаренко, начальник Генерального штабу - Головнокомандувач ЗСУ Сергій Кириченко, заступник Міністра оборони Богдан Буца.

Українська правда.
Зараз ви читаєте новину «Ющенко оглянув системи попередження ракетного нападу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі