вівторок, 23 жовтня 2007 18:18

Ющенко офіційно доручив Тимошенко та Кириленко помиритися з Януковичем

Ющенко офіційно доручив Тимошенко та Кириленко помиритися з Януковичем
Віктор Ющенко вважає, що питання створення демократичної коаліції вимагає ретельного і відкритого діалогу щодо відносин між політичними силами – її учасниками.

Як повідомили у прес-службі Президента, про це він заявив сьогодні в інтерв"ю журналістам у Харкові.

"Я офіційно доручив Юлії Тимошенко і В"ячеславу Кириленку разом з переговорними групами якомога швидше взяти на себе відповідальність і сформувати демократичну коаліцію", – сказав Ющенко, водночас додавши, що це питання, безумовно, не є простим.

"Я розумію, що перевага в три голоси (голоси депутатів у Верховній Раді) говорить про те, що ми повинні більш ретельно і відкрито говорити про всі нюанси відносин між двома політичними силами, але я вимагаю сьогодні більш активної роботи у формуванні демократичної коаліції", – підкреслив Ющенко. Президент висловив переконання, що саме створення демократичної більшості має дати виборцям відповідь на політичні результати позачергових парламентських виборів. "Цей шанс повинна українська демократія використати", – зазначив він.

Глава держави висловив переконання, що демократична коаліція повинна запропонувати якісно нову політику конструктивних відносин між більшістю та меншістю у Верховній Раді, "яка засвідчила б, що опозиції надаються законні голос і права, можливість брати найретельнішу участь у формуванні українських державницьких рішень". УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко офіційно доручив Тимошенко та Кириленко помиритися з Януковичем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі