понеділок, 29 вересня 2008 15:44

Ющенко очолить демсили на дострокових парламентських виборах

Президент України Віктор Ющенко ймовірно очолить список демократичних сил на можливих дострокових парламентських виборах. Про це журналістам на прес-конференції повідомив заступник секретаря РНБО Степан Гавриш.

"Найімовірніше, що Ющенко очолить демократичні сили (на можливих дострокових парламентських виборах)", - сказав Гавриш.

За його словами, це відбудеться з урахуванням неможливості відновлення діалогу між Блоком Юлії Тимошенко і НУ-НС на цей період часу, "неможливості реального діалогу, який отримав би пропозицію довіри персонально між Президентом і прем"єром".

Гавриш зазначив, що, таким чином, фактично, мова йде про перший тур президентських виборів. "Це єдиний спосіб отримати реальний рейтинг для Президента України", - сказав Гавриш, додавши, що "тут є певні ризики, але є набагато більше позитиву". До такого позитиву заступник секретаря РНБО відніс те, що таким чином формально національний лідер Ющенко перетворюється на активного електорального лідера. Гавриш додав, що при цьому Президент зможе визначити свої шанси як у електораті, так і, перш за все, у контексті оцінки його перспектив серед українських фінансово-промислових груп, які робитимуть ставку на тих або інших політичних лідерів на майбутній президентській гонці, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко очолить демсили на дострокових парламентських виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі