вівторок, 09 вересня 2008 13:57

Ющенко об"єднається з Януковичем проти Тимошенко - Грач

Віктор Ющенко домовиться з Віктором Януковичем "дружити проти" Юлії Тимошенко, оскільки Президентові зараз не вигідні дострокові вибори у Верховну Раду. Про це заявив лідер кримських комуністів Леонід Грач.

Як повідомили в прес-службі Грача, політик, зокрема, сказав: "Питання сьогодні полягає в тому, що коаліція буде Янукович - Ахметов - Ющенко. Швидше за все, Ющенко і Янукович домовляться і підуть разом "дружити проти" Тимошенко.

Коаліція буде Янукович - Ахметов - Ющенко

Буде ворожнеча, буде бруд, буде плутанина і в геополітиці, і у внутрішніх процесах, і таким чином буде ще два роки Ющенко битися за свій пост, тим більше що сьогодні він заявив про те, що піде на другий термін".

"І вистачило у нього "скромності" заявити про те, що він переможе. Чергових виборів бути не може, тому що вони, перш за все, невигідні Ющенку, оскільки явно його напрям і "Наша Україна" програють. А "Єдиний центр" - це якась мішуралізация людей, які продали дияволові душу, і не більш", - підсумував Грака.

ЛІгабізнесІнформ

Зараз ви читаєте новину «Ющенко об"єднається з Януковичем проти Тимошенко - Грач». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі