пʼятниця, 28 березня 2008 15:43

Ющенко обурився бажанням Тимошенко повернути Медведчука

Президент України Віктор Ющенко категорично проти повернення екс-голови президентської адміністрації Віктора Медведчука в політичне життя країни.

Про це він заявив сьогодні журналістам у Василькові (Київська область). "Я знаю, яка роль цієї людини була і є навколо певних осіб демократичної коаліції. Але я хочу сказати, що ні за яких обставин в нашій українській історії не повинно повторитися те, що називається Медведчук", - підкреслив глава держави.

"Я не знаю, про який газ прем"єр-міністр говорить, тому що це компетенція уряду - вирішувати і відповідати на ці питання. Я не знаю, хто сьогодні такий Медведчук, що прем"єр України до нього апелює, як до рятівника", - підкреслив Ющенко.

"На мою думку, це ганьба для всіх. Я розумію, що у кожного з нас поза службою можуть бути симпатії. Я знаю про цю симпатію вже не один рік. Але хай вони залишають їх поза службою", - резюмував Президент.

Нагадаємо, Тимошенко 27 березня в ефірі телеканалу "1+1", відповідаючи на питання про можливість співпраці з екс-главою адміністрації Президента Леоніди Кучми Медведчуком, сказала: "Якщо Віктор Медведчук поїде і підпише геніальну угоду по газу, то я, не дивлячись на те, що ми з ним не просто ворогами розлучилися, це не просто опоненти... Я не хочу продовжувати цей логічний ряд... Але якщо він зробить висококласну газову угоду - я йому скажу спасибі, оскільки це потрібно Україні, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко обурився бажанням Тимошенко повернути Медведчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі