вівторок, 20 березня 2007 12:54

Ющенко не поїде завтра до Путіна через Огризка

У Міністерстві закордонних справ ще не знають, коли відбудеться візит президента до Москви. Про це повідомив керівник прес-служби зовнішньополітичного відомства Андрій Дещиця.

Він підкреслив, що в даний час візит готується, і він буде реалізований після того, як обидві сторони будуть готові до підписання Плану дій Україна-Росія на 2007-2008 р.

Однак, за словами Дещиці, ще не відомі точні терміни проведення візиту. "Це залежить від погодженого графіка двох президентів", - сказав він, додавши при цьому, що безпосередньо цими питаннями займається протокольна служба президента.

Дещиця також не виключив, що візит може відбутися в середу, як раніше про це заявив виконуючий обов"язки глави МЗС. При цьому він ще раз підкреслив, що конкретна дата йому невідома.

"Можливо, це буде і завтра, але я не можу відповідати за службу протоколу президента України", - сказав керівник прес-служби.

У той же час керівник прес-служби секретаріату президента Лариса Мудрак розповіла, що робочі групи двох країн готують візит у Москві. Однак вона не змогла назвати точну дату візиту.

У понеділок в.о. глави МЗС Володимир Огризко повідомив, що зараз готується візит президента в Росію, у ході якого той зустрінеться зі своїм російським колегою - Володимиром Путіним, повідомляє Українська правда.


Зараз ви читаєте новину «Ющенко не поїде завтра до Путіна через Огризка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі