пʼятниця, 19 жовтня 2007 11:12

Ющенко не послухав свій Секретаріат і дочекався Тимошенко

Під час перебування президента Віктора Ющенка і лідера БЮТ Юлії Тимошенко в Португалії стався невеликий казус.

Як пише газета "Комерсант-Україна", ввечері в четвер мала відбутися спільна прес-конференція Віктора Ющенка, Юлії Тимошенко і глави Європейської народної партії Вілфрена Мартенса.

За інформацією видання, про цю прес-конференцію повідомляли прес-служба ЄНП і президента.

Спілкуючись з українськими журналістами за підсумками самміту, Ющенко заявив що вважає неприпустимим внесення в угоду пункту про переклад армії на контрактну основу з 2008 року.

"Це не питання дев"яти місяців. Вибачте, але, на мою думку, це не тільки некоректна постановка питання, для мене це образлива постановка", – різко заявив Віктор Ющенко.

У цей момент Тимошенко не була поруч, і не чула висловлювань президента.

Однак до закінчення самміту заявлена прес-конференція виявилася на грані зриву.

Журналісти, що були присутніми у Лісабоні, стверджують, що з цього приводу надходила суперечлива інформація. Представники прес-служби президента відмовилися від своїх колишніх заяв і тепер говорили, що захід "не погоджений".

У той час як представники ЄНП заявляли, що домовленість про це як і раніше залишається в силі.

Ситуація загострилася до межі, коли з"ясувалося, що Юлія Тимошенко спізнюється на 15 хвилин, пише газета.

"Один зі співрозмовників з числа європейських журналістів стверджує, що став свідком бесіди Мартенса і представника секретаріату президента, під час якої останній переконував главу ЄНП у необхідності провести прес-конференцію, не чекаючи пані Тимошенко", - відзначає видання.

За інформацією автора статті, лише після того, як у бесіду втрутився Віктор Ющенко, було прийнято рішення дочекатися лідера БЮТ.

У той же час, у ході спілкування з європейськими журналістами, що виявилося досить коротким, президент не афішував свої розбіжності з лідером БЮТ і обійшовся без докорів на її адресу.


Зараз ви читаєте новину «Ющенко не послухав свій Секретаріат і дочекався Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі