четвер, 26 лютого 2009 08:30

Ющенко не хоче розповідати про таємне святкування свого 55-річчя (ФОТО)
5

Резиденція Президента в Гуті
День народження Ющенка. 2006 рік.
23 лютого. 2006 рік

Прес-служба Віктора Ющенка заявляє, що святкування дня народження президента пройшло "в дусі національних традицій, без гучних гулянь", а інформацію про святкування, яку розповсюджували ЗМІ називає "безпідставною".

Відповідне повідомлення поширила у середу прес-служба голови держави.

"Ющенко за традицією відзначав свій день народження в родинному колі, разом із близькими та друзями", - йдеться в заяві.

Прес служба наголошує, що "як і в попередні роки, він категорично відмовився від того, щоб перетворювати скромне сімейне свято на пишні урочистості, надавати цій події недоречного пафосу".

"Ющенко як переконаний носій демократичних цінностей завжди був проти того, щоб день народження президента зводився в ранг загальнодержавної святкової дати", - наголошує прес-служба.

"Особливо безглуздими та недоречними такі святкування є в часи глибокої економічної кризи, яку переживає наша країна", - йдеться в заяві.

Прес-служба підкреслила, що "відзначення дня народження президента відбулося в дусі національних традицій, без гучних гулянь, у привітній і затишній атмосфері".

"Усілякі домисли та здогадки, які з"явилися в засобах масової інформації, безпідставні і тому не можуть вважатися об"єктивними", - сказано в повідомленні.

"День народження президента й надалі буде темою, захищеною правом людини на приватне життя", - наголосили в прес-службі.

Як відомо, Ющенко не вперше відзначає свій день народження у зимовій резиденції "Гута", що на Івано-Франківщині. Напередодні 23 лютого або й цього дня він свідомо "тікає" з Києва.

Кажуть, з "Гути" глава держави із сімейством щодня їздить кататися на лижах у найпрестижніший (і найдорожчий) в Україні центр зимового дозвілля "Буковель".

Президентський кортеж добирається туди якихось дві години. Очевидці кажуть, що на дорозі в "Буковель" у ці дні створюються величезні пробки з машин, але перша особа країни терпляче чекає, поки вони "розчиняться".

"Лижну" компанію Президенту складає старший син Андрій. А наймолодший Тарасик разом із сестричками Софією і Христиною катаються поруч на санках.

Принаймі, так Президент проводив свій день народженні 2006-го.

За матеріалами: Прес-служба Президента, Gazeta.ua.
Зараз ви читаєте новину «Ющенко не хоче розповідати про таємне святкування свого 55-річчя (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі