вівторок, 09 червня 2009 17:46

Ющенко не боїться своїх суперників на виборах президента

Ющенко не боїться своїх суперників на виборах президента

Президент України Віктор Ющенко вважає передчасним говорити про кандидатів на майбутніх президентських виборах і просить не турбуватися про його майбутнє.

"Сьогодні говорити про те, хто йде в президенти - це як бенкет під час чуми", - сказав Ющенко на прес-конференції у вівторок в Києві.

На переконання президента, не потрібно "за 4 місяці до президентської кампанії прати цю білизну - хто йде, а хто не йде (на вибори – Gazeta.ua)".

"Про вибори і майбутніх кандидатів я не вважаю зараз необхідним відповідати, серйозно реагувати", - сказав глава держави.

При цьому президент нагадав, що він вже говорив про свій намір щодо участі в президентських виборах.

"Коли прийде час, коли я повинен виступити перед вами і перед нацією з мотивами, чому я як президент повинен так поступати, я попрошу спеціальну прес-конференцію... поясню, який у нас є вибір, чого потрібно побоюватися", - відзначив він.

Ющенко також попросив не турбуватися про його майбутнє.

"Не хвилюйтеся, де в майбутньому буде Ющенко. Не хвилюйтеся про це. Турбуйтеся,де будете ви, в якому суспільстві, в якій державі", - відзначив президент.

Нагадаємо, свої кандидатури на посаду президента висунули лідер Партії регіонів Віктор Янукович, прем"єр-міністр Юлія Тимошенко, лідер "Фронту Змін" Арсеній Яценюк, народний депутат від НУ-НС Анатолій Гриценко, екс-"регіоналка" Інна Богословська і екс-глава правління НБУ засновник групи ТАС Сергій Тігіпко і мер Києва Леонід Черновецький.

Лідерами перегонів вважають Віктора Януковича, Юлію Тимошенко і Арсенія Яценюка.

За матеріалами: Інтерфакс, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Ющенко не боїться своїх суперників на виборах президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі