субота, 20 вересня 2008 17:19

Ющенко назвав Тимошенко зрадницею у стилі Мороза

Ющенко назвав Тимошенко зрадницею у стилі Мороза

Президент Віктор Ющенко заявляє, що дії прем"єр-міністра Юлії Тимошенко спрямовані на дестабілізацію ситуації в державі.

"Те, що зробила прем"єр-міністр, - це вже стало банальною славою для нашої української політики, називається одним словом - зрадництво", - сказав він у суботу в ході засідання політради партії "Народний союз "Наша Україна".

"Ця людина не заспокоїться доти, поки вона не переверне всю Україну з ніг на голову. Те, що відбувається зараз - це сценарій, ціль якого - дестабілізувати ситуацію", - відзначив він.

Ющенко підкреслив, що такі методи української політики не нові, оскільки рік тому так вчинив лідер Соцпартії Олександр Мороз.

"Переконаний, що сьогодні найголовніше - не зрадити демократичні ідеали. Ми повинні ясно говорити виборцям: те, до чого вас веде прем"єр - це дорога зрадництва української демократії", - заявив глава держави.

"З ранку до вечора прем"єр-міністр буде дотримуватися дуже простої тактики: як тільки вона побачить камеру, мається на увазі телекамеру, вона буде говорити про одне - як важливо зберегти демократичну коаліцію", - переконаний президент.

Ющенко додав, що при цьому ніхто не збирається переглядати рішення, які були прийняті спільно БЮТ, Партією регіонів і комуністами в парламенті.

Відповідаючи на запитання, з якою метою він приїхав на засідання політради НСНУ, Ющенко сказав: "Зараз моя ціль - прийти й сказати: я приношу вам нову енергію, нову єдність, нам потрібно прийти до єдиного політичного проекту, що називається й завжди буде називатися "Наша Україна".

Президент відзначив, що в рамках такого єдиного політичного проекту партія НСНУ повинна проводити переговірну кампанію, "якщо треба говорити про вибори, то виборчу кампанію".

"Ми зараз говоримо про поновлення єдиного політичного проекту "Наша Україна", лідером якого є президент України", - підсумував він, повідомляє Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Ющенко назвав Тимошенко зрадницею у стилі Мороза». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі