понеділок, 28 липня 2008 18:16

Ющенко назвав причини, які вказують на вину Жванії в отруєнні

Президент України Віктор Ющенко переконаний, що його отруєння відбулося на дачі колишнього заступника голови СБУ Володимира Сацюка і до нього причетний депутат Давид Жванія, повідомляє Інтерфакс.

"Сьогодні все йде до того, що всі обставини сходяться в одну мозаїку", - сказав В.Ющенко в інтерв"ю журналістам в понеділок в Києві, перед зустріччю зі слідчими слідчого управління Генеральної прокуратури, які розслідують справу про його отруєння.

"Є три особи, які були причетні до організації тієї зустрічі. Я маю на увазі тих людей, з якими зустрічалися (на дачі В.Сацюка)", - сказав В.Ющенко.

Він підкреслив, що з його боку на зустрічі була лише одна людина - Д.Жванія, відзначивши, що депутат багато разів наполягав на цій зустрічі, незважаючи на небажання президента.

В.Ющенко підкреслив, що "ця нещаслива зустріч" була проведена "при значному наполяганні" з боку депутата Д.Жванії. Президент відзначив, що коли він їхав на цю зустріч, на Подолі була знята вся охорона, і з ним поїхав лише один Д.Жванія. "На Подолі була знята охорона, і я поїхав один", - сказав він.

Президент також підкреслив, що Д.Жванія наполегливо ставив питання про необхідність поїхати на цю зустріч, хоча він говорив депутатові про те, що не хоче туди їхати.

"Слідство повинне спілкуватися з Жванією, і воно з ним буде спілкуватись", - додав президент.

Він також відзначив, що Д.Жванія ухиляється від слідства впродовж вже трьох років.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко назвав причини, які вказують на вину Жванії в отруєнні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі