пʼятниця, 21 січня 2011 16:09

Ющенко назвав найбільш небезпечних ворогів України (ВІДЕО)

Ющенко назвав найбільш небезпечних ворогів України (ВІДЕО)

Лідер партії "Наша Україна" Віктор Ющенко звернувся до громадян України із закликом об'єднатись навколо національних цінностей, адже власний розбрат і гуманітарна окупація, на його переконання, є найбільш небезпечними для соборності країни.

Як повідомили у прес-службі "Нашої України", Ющенко зазначив, що у сучасному світі майбутнє мають лише єдині нації.

"Соборність є надійною передумовою розвитку країни. Бо тільки тоді сили народу не тануть на взаємному протистоянні, не розпорошуються на взаємне поборення – а спрямовані на творення, на майбутнє наших дітей", - говорить політик у своєму зверненні з нагоди Дня соборності України.

Він переконаний, що День соборності – це свято спільної волі народу.

"У прагненні соборності сконцентровано потужний духовний зміст, що дає сили українській нації і впевненість у майбутньому. Про це треба сьогодні пам'ятати. Адже найбільш небезпечним для соборності країни є власний розбрат і гуманітарна окупація, приниження статусу національних цінностей: мови, пам'яті та переписування нашої історії відповідно до радянських та імперських підходів", - підкреслив Ющенко.

Він додав, що не може бути двох державних мов, як і декількох ворогуючих православних конфесій чи конфліктуючих історій єдиної нації.

"Нині час об'єднання – навколо національних цінностей, мета яких – зміцнення єдності України", - підсумував лідер "Нашої України".


Зараз ви читаєте новину «Ющенко назвав найбільш небезпечних ворогів України (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі